Kivra
Idag använder över fyra miljoner svenskar Kivra för att få post och kvitton digitalt. Tjänsten växer snabbt. Både med nya användare och anslutna företag, myndigheter och butiker. År 2020 började vi ställa om från papperskvitton till digitala kvitton tillsammans med välkända varumärken som ICA, Åhlens, Jula, Kjell & Co och Cervera. När 8/10 av dagens betalningar sker digitalt är det högtid att ställa om till en digital standard för Sveriges kvitton.

EVVA
EVVA är ett av Europas ledande tillverkare av mekaniska och elektroniska låssystem med huvudkontor i Wien, Österrike. Med dotterbolag i tio länder - varav Evva Scandinavia AB är ett - och med 100 års branscherfarenhet har EVVA bevisat att småskaliga familjeföretag kan uppnå global framgång. För att fortsatt kunna uppnå sina mål och möta sina kunders höga förväntningar har Evva under de senaste åren arbetat hårt med hållbarhetsfrågor, såväl internt som externt.

Retail är en viktig målgrupp för oss.Ofta rör det sig om företagskedjor med verksamhet på olika platser i landet och för att kunna åstadkomma ett enkelt och kostnadseffektivt säkerhetssystem med god totalekonomi lämpar sig AirKey väldigt väl. En enkel administration där du hanterar olika verksamhetsställen från ett och samma ställe, inga fysiska nycklar i omlopp och där smarttelefonen har en central betydelse i systemet. Retailföretagens önskemål och behov ligger därför högt på vår prioritetslista över potentiella kundsegment att analysera och lära känna.

Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB
Framgångsrika företag behöver jurister som verkligen förstår deras verksamhet och behovet av rak och tydlig rådgivning. Retail och e-handel har varit ett av våra fokusområden i årtionden och vi är idag en av Europas ledande advokatbyråer inom
retail och e-handel. Branscherfarenheten har utvecklats genom långvariga relationer med våra kunder. Vårt internationella team av retail och e-handelsjurister erbjuder ett komplett utbud av juridiska tjänster och ger strategisk rådgivning för att tillgodose ett komplett behov inom retail och e-handel bland annat: Konsument- och marknadsrättsliga frågor, Etik- och mutlagstiftning, M&A och transaktioner, Hyresrätt, fastighetsrätt och miljö, GDPR, IT, Immaterialrätt, Tvister, Kommersiella avtal, Transporter, Arbetsrätt, Fintech, Bolagsrättsliga frågor, Corporate Compliance (Regelefterlevnad).