Jan Kristensson, Expansion & Development Manager, Ingka Centres
Framtidens mötesplatser
Jan Kristensson utforskar framtidens handels – och mötesplatser. Han tar med oss på Ingka Centres resa från shopping center till utvecklingen av Meeting Places. Platser som berör och inspirerar med visionen att skapa en bättre vardag för de många människorna – en vision Ingka Centres delar med IKEA. Jan kommer även att dela case studies från bland annat Sverige, England och Kina.

Emma Lythell, Vice President of Sales Bambuser
Så tas live video-shoppingen till nya höjder
Live video shopping har växt explosionsartat det senaste året, men vilka är de större macro-trenderna vi ser inom denna nisch och kommer trenden att hålla i sig när vi får gå tillbaka till den fysiska handeln? Vilka bolag och industrier har lyckats bäst och hur ska man tänka för att lyckas med sin egen satsning? Emma Lythell på live video-shoppingbolaget Bambuser delar med sig av best case practice och tips och tricks för ett lyckat utförande samt berättar hur hon tror live-segmentet kommer att fortsätta utvecklas under kommande år. Emma Lythell har många års erfarenhet från e-handel och digital marknadsföring i ledande positioner och är sedan april 2020 säljchef på Bambuser.  

Amer Mohammed, Direktör affärsområde Digital / CDO på Coop Sverige
Scan & Pay-appen som revolutionerar Coops kundmöte
Coop Digital har en vision om att förändra branschen genom att fortsätta utveckla digitala tjänster och produkter, som underlättar för våra kunder. 
"Manufacture delight" dvs skapa glädje och positiva upplevelser.Åsa Parsmo, Founder & Sofia Valentin, Founder, Customer Experience First och owner - Joy Shop
CX First utformar framtidens butiker

Genom att kartlägga de kundflöden som kommer till era butiker hittar vi dom aspekter och faktorer som har störst påverkan på konverteringen och kundnöjdheten i de olika kundflödena. Vad avgör att vissa handlar och andra inte? CX First kommer under Retaildagen 2021 beskriva ett kundcase där man gjort exakt detta och vilken nytta det gjort för säljarna och kunderna.

Ann Sonne, Kommunikationschef, Budbee
Den hårda kampen om sista milen
Den globala paketmarknaden uppskattades innan pandemin vara värd omkring 465 miljarder USD och vår uppskattning är att enbart den europeiska marknaden växer med omkring 15% om året. Kort och gott, folk gillar att shoppa på nätet. Det finns ett stort värde i att låta kunden följa med paketet hela vägen hem. Vi på Budbee har gjort det till vår hjärtefråga att ta hand om e-handelskunden från utcheckning till uppackning och erbjuder en transparent och flexibel upplevelse till omkring 30 miljoner människor i fem länder. Och det är bara början!


Arvid Axland, Grundare, Pool Kommunikationsbyrå
Empati – kundupplevelsens kärna
Ordet på mångas läppar 2021 är Empati. De som lyckas forma sin verksamhet och kommunikation runt denna mänskliga superkraft har förstått vad som gäller i en teknologiserad värld. Inspireras av Arvids metodik och exempel om hur ni kommer närmare era kunder, och blir valda först.
Arvid Axland är en av de mest uppskattade föreläsarna inom kundupplevelser och kommunikation. Arvid är författare till boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser, en inspirerande handbok i upplevelsedesign, som tar upp vår tids nya valuta; känslan. 


”Kundupplevelse online - till vilket pris?
Kundernas förväntansbild på upplevelsen ökar för varje dag som går. Vad får det egentligen kosta för bolagen i slutändan?”